Vill du jobba hos oss?

Lediga tjänster

Skånska Energi producerar och levererar förnybar energi och klimatvänliga, effektiva energilösningar till privatpersoner och företag.

Skånska Energi är en energikoncern med huvudkontor i Södra Sandby i hjärtat av Skåne. Skånska Energi har den uttalade målsättningen att all el som kunderna köper och samtliga energiprojekt som koncernen driver ska ha sitt ursprung i förnybara energikällor – 100 % sol och vatten.

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Här lägger vi upp våra lediga tjänster.

Skånska Energi söker nu Elnätsmontör

Om tjänsten

Tjänsten som Elnätsmontör vid Skånska Energi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll. Du kommer att arbeta tillsammans med ett bra gäng som är kunniga, drivna och som brinner för företaget. Du kommer att arbeta brett ute på fält med samtliga förekommande arbetsuppgifter inom området så som drift- och underhållsåtgärder, nybyggnation av jord- och luftledning, nätstations- och fördelningsstationsarbete mm. Elnätet omfattar ca 19 000 kunder och spänningsintervallet är 0,4 – 130 kV.

I tjänsten utgår man från kontoret i Södra Sandby. Det är en tillsvidareanställning på heltid där beredskapstjänstgöring ingår var 6:e vecka efter att vi gemensamt bedömer att det är lämpligt.

Om dig 

Vi söker dig som har relevant utbildning inom el/elkraft och gärna har goda kunskaper inom service-, underhålls- och entreprenadarbeten. Vi ser det som meriterande med erfarenhet från liknande verksamhet. Dokumenterad kunskap/diplom inom ESA, Arbete med lift, Heta arbeten och Säkerhet på väg är också önskvärt. B-körkort är ett krav.
Vi värdesätter engagemang, servicevilja och säkerhetstänk. God samarbetsförmåga är en självklarhet då du kommer ingå i ett team, samtidigt ska du trivas med att jobba ensam när detta påkallas. 
Vill du också vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle? Hör av dig, vi ser fram emot att lära känna dig.

Om Skånska Energi

Skånska Energi är ett energibolag som finns i hjärtat av Skåne. Företaget grundades 1916 när privata entreprenörer elektrifierade bygden. Skånska Energi bär på en central och mycket stark idé om vad vår verksamhet ska kretsa kring. Det handlar om att vi ska använda vår energi så effektivt som möjligt och att den energi vi producerar ska vara 100 % förnybar. Vi vill minimera koldioxidutsläppen i naturen. Redan idag kommer all energi vi levererar från sol och vatten. Det är något som både vi och våra kunder kan vara stolta över, men vårt miljöengagemang stannar inte där. Vi arbetar ständigt för att begränsa verksamhetens totala klimatpåverkan och minimera koldioxidutsläppen i naturen.

Varför Skånska Energi

Vi erbjuder dig ett jobb där du verkligen gör skillnad för våra kunder. Skånska Energi är ett mindre företag med korta beslutsvägar där du arbetar både självständigt såväl som i grupp. Du blir en del av vår avdelning Elnät, som i dag består av nitton personer. Arbetsdagarna innehåller varierande arbetsuppgifter och tempo. Vidare ser vi att du är en kreativ person med positiv attityd som vill bli en del av oss.

Kontaktpersoner

  • Pontus Brantberg, Rekryterare, BraPersonal Sverige AB, 0702-68 06 70, pontus.brantberg@brapersonal.nu

  • Håkan Nilsson, Nätchef, Skånska Energi AB, 046-507 46

Skånska Energi gör rekryteringen i samarbete med Kraftringen och BraPersonal

Sista ansökningsdag: 31 december 2020, eftersom vi tillämpar löpande urval och intervjuer vill vi gärna ha din ansökan snarast. 
Vi har ambitionen att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi välkomnar alla sökande.
I rekryteringen samarbetar Skånska Energi med Kraftringen och BraPersonal Sverige AB.

Anställning sker direkt på Skånska Energi.

Välkommen med din ansökan!

 

Läs mer om Skånska Energis verksamhet och om våra

affärsområden.

Här hittar du våra publicerade pressmeddelanden och

nyheter.

Vi arbetar strategiskt med hållbarhets- och

miljöfrågor.