Tips på energirika julklappar

15 dec 2020

Julklappstips för extra energi

HUI Research har utsett stormköket till årets julklapp. Men för alla som redan har ett kommer här några extra energigivande klappar som passar fint just i år!

1. Huvudkudde

En god sömn är avgörande för hur vi mår och orkar på dagarna. Ge bort en riktigt lyxig huvudkudde. 

En ny kudde kan ge dig bättre sömn.

2. Inomhusdrivbänk

En liten drivbänk för inomhusbruk är den perfekta klappen till den som vill komma igång med den egna odlingen av gröna energikällor redan i vinter.


En egen odling av kryddor ger en smakfull energi

3. Träningsredskap

Känner du någon som har svårt att hålla igång – inspirera med ett par snälla hantlar, en mjuk yogamatta och ett lagom ansträngande träningsprogram.

Skapa bra förutsättningar för att träna hemma

4. Vattenflaska

Glömmer vi att dricka blir vi trötta. Men köpevatten i petflaska behöver inte vår planet mera av. En rejäl, återanvändbar och personlig vattenflaska är en uppskattad klapp.

Vattenflaska du kan använda flera gånger är smart för dig och miljön

5. Självhjälpsbok

Din julklappsmottagare må vara hur skeptisk som helst, men med ett nytt år framför oss och ett extremt utmanande år bakom oss kan vi alla behöva lite extra vägledning. 

Skriv av dig för att må bättre.

6. Hobbymaterial

Öppna upp för kreativitet och nya infall. Att arbeta med händerna ger dessutom lugn och harmoni. Gör ett inspirerande paket med exempelvis olika garner och stickor eller målarböcker och färger. (Ja, passar även till vuxna!)

Julklappstips från Skånska Energi

7. Upplevelser tillsammans. Och kramar!

Nu är det läge att tänka efter vad du vill göra med vem när pandemin är över. Ge bort en fika med mormor, ett biobesök med brorsbarnen, en konsert med farfar, en kryssning med moster. Rita och skriv – berätta hur mycket du saknat alla du inte träffat. Krambiljetter kan mycket väl bli årets mest uppskattade julklapp!

En kram ger energi

 

Så klart har du även 100% svensk grön el - bästa energi för dig och miljön.