Sänk driftkostnaden

Luft/vatten värmepumpar

Med en luft/vatten värmepump utvinns energi ur utomhusluften oavsett utetemperatur. Luft/vatten värmepumpen är lättplacerad, tyst och energisnål. Smart teknik utan borrhål.

Den ena fastigheten är inte den andra lik. Oavsett vad du har för fastighet eller vilket system den värms upp med så kan man alltid integrera en luft/vatten värmepump för att sänka driftkostnaden. I vissa fastigheter kan en luft/vatten värmepump täcka hela behovet av värme och varmvatten. I andra fastigheter kan bästa lösningen vara att koppla samman och integrera värmepumpen med befintlig uppvärmning.

Tryggt enkelt och energisnålt
Värmepumpen står då i regel för den största värmeproduktionen med en stor besparing som följd. Behövs ytterligare värmeproduktion utöver värmepumpen för att uppnå behovet går tillskottet in helt automatiskt. Tryggt, enkelt och energisnålt.  

Olika utföranden
Våra luft/vatten värmepumpar finns i olika storlekar och utföranden. I vissa fastigheter passar det bäst med en något plattare modell och i andra behövs kanske en utedel som är mer fyrkantig.

Skräddarsydda lösningar
Skånska Energilösningar erbjuder luft/vatten värmepumpar för alla typer av fastigheter. Vi besöker er så vi tillsammans kan bestämma var bästa placering av värmepumpen är och om det behöver utföras åtgärder som att till exempel gräva en kulvert för att koppla samman systemen.

FAKTA:

  • Det finns en ny generation luft/vatten-värmepump för större bostäder och fastigheter, speciellt framtagna och med stor tålighet mot nordiska utomhusförhållanden.
  • Luft/vatten värmepumparna är tysta, smidiga och energisnåla även vid många minusgrader utomhus.
  • De är lätta att placera och installera och kan samköra med nuvarande system såsom t ex fjärrvärme och gas.
  • Vi garanterar kvalitet och prestanda eftersom all grundforskning och utveckling sker i leverantörens egna laboratorier samt tillverkningen av viktiga komponenter i egna fabriker.

Kontakta mig - jag vill veta mer

Vi ordnar allt från idé till installation av

solceller!

Vi har effektiva och anpassade laddstolpar till

elbilar.

Stärk din miljöprofil till marknadsmässiga priser med

grön el!