Värme från luften

Luftvärmepumpar för alla lokaler

Välj en lösning med värmepumpar som uppfyller värme- och kylbehovet utan borrhål. Med en luftvärmepump utvinns värmen ur utomhusluften oavsett utetemperatur och sprids i fastigheten från en eller flera inomhusenheter.

Våra luftvärmepumpar riktar sig till dig som söker efter smarta energibesparande system för uppvärmning, kylning eller luftförbättrande system med en lägre investeringskostnad och utan att göra intrång på mark. Denna typ av lösning fungerar bra för alla typer av fastigheter som till exempel kontor, köpcentrum, kyrkor, lagerfastigheter eller kommersiella lokaler. 

Design och kvalitet
Med en luftvärmepump får du tillgång till marknadens tystaste aggregat och snyggaste design med många placeringsmöjligheter. Välj bland vägghängda, takmonterade, golvstående eller kanalanslutna värmepumpar. Det finns oändliga kombinationer och varje anläggning är unik.

Skräddarsydda lösningar
Vi besöker dig alltid på plats för att gå igenom de behov som finns i din fastighet. För att få det bästa resultatet är det viktigt med kunskap om fastigheten och att uppvärmningen sker ur helhetsperspektiv. Efter vårt besök tar vi fram ett eller flera förslag utifrån era önskemål. Vi är proffs på dimensionering och projektering så att du som kund kan känna att du är i trygga händer. Vårt team av duktiga certifierade kyltekniker tar sedan hand om installationen. Efter genomgång och dokumentation erbjuder vi serviceavtal för din trygghet.

FAKTA:

  • Våra luftvärmepumpar till fastigheter är speciellt framtagna med stor tålighet mot nordiska utomhusförhållanden.
  • Luftvärmepumparna är tysta, smidiga och energisnåla även vid många minusgrader utomhus.
  • De är lätta att placera och installera och finns i oändliga kombinationer.
  • Vi garanterar hög kvalitet och prestanda eftersom all grundforskning och utveckling sker i leverantörens egna laboratorier och tillverkningen av viktiga komponenter sker i egna fabriker.

Kontakta mig - jag vill veta mer

Vi ordnar allt från idé till installation av

solceller!

Gör kostnadsbesparingar genom att optimera

anläggningen.